Γαμήλια Δεξίωση

pothria

 

Το ομορφότερο παραμύθι της ζωή σας μόλις ξεκινά. Όποιο κι αν είναι το σενάριο που έχετε στο μυαλό σας είμαστε δίπλα σας. Για τις αναμνήσεις της πιο χαρούμενης ημέρας της ζωής σας σημασία για εμάς έχει ό,τι και για εσάς, η λεπτομέρεια. Ο χώρος με την εξαιρετική αισθητική του και την ζεστή ατμόσφαιρα περιμένει κι εσάς για να σφραγίσετε με επιτυχία την ξεχωριστή ημέρα της ζωή σας.

Ο πολυχώρος ''ΑΘΗΝΑΙΟΝ''  είναι σε θέση  να ανταποκρίνεται στις ποικοιλόμορφες απαιτήσεις κάθε ζευγαριού και να μπορεί να ''ζωγραφίσει''  τον πίνακα της δικής σας δεξίωσης όπως ακριβώς τον έχετε φανταστεί κι ονειρευτεί.

Μαζί μπορούμε να οργανώσουμε, αλλά και να σας προτείνουμε διάφορες επιλογές που αφορούν τη δεξίωση σας, όπως τα χρώματα που θέλετε να κυριαρχούν στο στολισμό, το είδος του φαγητού που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας και πολλά άλλα. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας  για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της πρώτης νύχτας της κοινής σας ζωής!

Εγγυόμαστε την άψογη διεξαγωγή της δεξίωσης σας, φροντίζοντας εσάς και τους καλεσμένους σας μέσα απο ένα πλαίσιο αξιόπιστων και επαγγελματιών συνεργατών.